Την Κυριακή 18 Ιουνίου βρεθήκαμε στο Καρτόδρομο Αφιδνών όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο “AutoCross X Battles” και όπως ήταν αναμενόμενο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε αγωνιζόμενους και θεατές!

Αρχικά οι καιρικές συνθήκες δεν ευνόησαν την διοργάνωση,καθώς λόγο βροχής καθυστέρησε η έναρξη του αγώνα και τα πρώτα περάσματα έγιναν με αρκετό νερό στην πίστα.
Οι αγωνιζόμενοι παρ΄όλα αυτά έδειχναν να διασκεδάζουν με την έλλειψη πρόσφυσης και προσαρμόστηκαν σχετικά γρήγορα στην διπλή διαδρομή χωρίς βέβαια να λείψουν και κάποιες έξοδοι και λάθη από πλευράς των οδηγών καθώς όλοι έπρεπε να προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του νέου αυτού αγώνα αλλά και στο βρεγμένο οδόστρωμα!

Τις πρώτες απογευματινές ώρες ο καιρός βελτιώθηκε, εμφανίστηκε ήλιος και η πίστα στέγνωσε γρήγορα με αποτέλεσμα οι οδηγοί να ανεβάσουν τους ρυθμούς τους και να κατεβάσουν τους χρόνους τους, αλλά και να προσφέρουν θέαμα στις εξέδρες με πολύ δυνατές μάχες και τις διαφορές στα χρονομετρημένα περάσματα να κρίνονται σε δέκατα του δευτερολέπτου.

Η ημέρα ολοκληρώθηκε στις μάχες όπου με πολύ μικρές διαφορές αναδείχθηκαν οι νικητήριες τριάδες κάθε κατηγορίας και με το φως της ημέρας να έχει πέσει έγιναν οι απονομές όπου οι νικητές κάθε κατηγορίας έλαβαν και σημαντικά δώρα προσφορά της διοργανώτριας ProAction και των χορηγών του αγώνα!

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ του αγώνα ΕΔΩ.