Μία ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε στο τελευταίο Drag Battle @ Drag Park που έγινε στις 24-25 Ιουνίου 2017 καθώς λίγες ημέρες πριν τον αγώνα, μια ομάδα αγωνιζομένων απο την Πορτογαλία, ενημέρωσε τους διοργανωτές ότι θα έρθουν στην Ελλάδα αποκλειστικά για να δουν το Drag Battle από κοντά!

Κάτι τέτοιο φυσικά μόνο χαρά και υπερηφάνεια θα μπορούσε να προκαλέσει τόσο στους διοργανωτές αλλά και γενικότερα στον χώρο του tuning και του motorsport στην Ελλάδα, καθώς είναι άλλη μια ένδειξη για το τι επίπεδο υπάρχει στην χώρα μας σε αυτούς τους τομείς και δείχνει ότι η ανάπτυξη του dragster στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, πάρα τις πολύ μεγάλες δυσκολίες, είναι αναγνωρίσιμη παγκοσμίως!

Συναντήσαμε λοιπόν απο κοντά την ομάδα της MMperformance όπως λέγονται, μιλήσαμε μαζί τους, ανταλλάξαμε απόψεις και συζητήσαμε για τις διαφορές και τις ομοιότητες που έχει το dragster στις δύο χώρες αλλά και το επίπεδο βελτίωσης των αυτοκινήτων! Όπως μας είπαν οι πίστες τις Πορτογαλίας βρίσκονται ακόμη σε αρχικό στάδιο με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να μην μπορούν να αποδώσουν σωστά!
Επίσης μας ενημέρωσαν οτι οι νόμοι που επικρατούν στην Πορτογαλία σχετικά με την βελτίωση ενός αυτοκινήτου είναι πολύ αυστηροί και έτσι η μόνη επιλογή που έχει κάποιος που θέλει να βελτιώσει ένα αυτοκίνητο είναι να τρέχει σε πίστα!
Μας δήλωσαν επίσης ότι οι Έλληνες βελτιωτές είναι πολύ γνωστοί στην Πορτογαλία καθώς και οτι στην πλειοψηφία τους τα αγωνιστικά που τρέχουν στις πίστες καθώς και πολλά πολιτικά αυτοκίνητα φοράνε προϊόντα που έχουν φτιαχτεί από Ελληνικές εταιρίες!

Τέλος, πριν αποχωρήσουν για το ταξίδι της επιστροφής, μας υποσχέθηκαν οτι θα επιστρέψουν σύντομα ως αγωνιζόμενοι στο Drag Park…
Δείτε το βίντεο: