Ένα νέο είδος αγώνων έρχεται στο Ελληνικό motorsport και το όνομα αυτού ”AutoCross X Battles”!

H Proaction Motosport Events εμπνευσμένη απο την επιτυχημένη διοργάνωση του Gymkhana Greece, που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο, αποφάσισε να φέρει στην Ελλάδα ενα νέο είδος αγώνων στο οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν αγωνιζόμενοι απο κάθε άλλο είδος αγώνα που γνωρίζαμε εως τώρα!

Σύμφωνα με τους διοργανωτές το AutoCross θα είναι μια μεικτή διαδρομή οδήγησης η οποία θα αποτελείται απο 2 παράλληλους διαδρόμους που θα διασταυρώνονται σε ένα σημείο και θα χωρίζεται σε 80% άσφαλτο και 20% χώμα ενώ ο νικητής κάθε περάσματος θα βγαίνει βάση χρονομέτρησης.

Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Καρτόδρομο Αφιδνών την Κυριακή 17 Ιουνίου και ήδη οι συμμετοχές είναι πολλές και εντυπωσιακές!

Φυσικά οι Car Freaks Gr δεν θα μπορούσαν να λείπουν απο ενα τέτοιο γεγονός, οπότε ραντεβού σε λίγες ημέρες στις Αφίδνες, όπου θα βρισκόμαστε για να καλύψουμε τον αγώνα όπως πάντα με πλήρες φωτογραφικό υλικό και βίντεο…

Εάν θέλεις να παρακολουθήσεις τον πρώτο αγώνα AutoCross X Battles ΔΩΡΕΑΝ τότε ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις εδώ και μπές στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα απο τα 2 μονά εισιτήρια που κληρώνουμε, προσφορά της Proaction!

Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές εδώ.