Το πανέμορφο μαύρο 106 turbo με οδηγό τον Ντίνο Τουρκοχωρίτη εμφανίστηκε μετά από σχεδόν 2 χρόνια απουσίας, πλήρως ανανεωμένο και πολύ δυνατό με σκοπό να σπάσει το 9 και έτσι έκανε…

Ένα από τα πιο όμορφα αν όχι το πιο όμορφο 106 που έχουμε δει σε Ελληνική πίστα και όχι μόνο έκανε την εμφάνιση του το περασμένο ΣΚ στον τελευταίο πρωταθληματικό αγώνα dragster της χρονιάς στην Θήβα και έκλεψε όλες τις εντυπώσεις! Το πολύ δυνατό 106 κατάφερε να σπάσει το 9 κάνοντας στην παρθενική του εμφάνιση με το νέο setup 8,968sec με έξοδο 251km/h!

Δυστυχώς ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που είδαμε το 106, τουλάχιστον σε αυτή την μορφή, καθώς στο τελευταίο του πέρασμα την Κυριακή, είχε μία πολύ δύσκολη έξοδο-ατύχημα, η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο! Παρ’όλα αυτά το υψηλό επίπεδο ασφάλειας με το οποίο είχε κατασκευαστεί το αυτοκίνητο σαν αγωνιστικό, απέδωσε πλήρως και ο οδηγός του βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και φέρει ελάχιστα τραύματα!

Ευχόμαστε καλή σωματική και ψυχική ανάρρωση στον οδηγό και την ομάδα του και περιμένουμε να δούμε και πάλι τα έργα τους το συντομότερο δυνατόν!

Δείτε το βίντεο: