Ένα από τα πιο φαντασμαγορικά Μotor Festival που έχουν γίνει ποτέ, έρχεται το ερχόμενο ΠΣΚ 3-5 Μαΐου στο ΟΑΚΑ και οι Car Freaks Gr θα είναι εκεί!

Δεχτήκαμε με χαρά την πρόσκληση της Magic Lamp και σε συνεργασία με την Zaxariou Autotuning θα βρισκόμαστε στο ΟΑΚΑ το ερχόμενο ΠΣΚ για να λάβουμε μέρος στο 14ο Μotor Festival!

Στον τεράστιο εκθεσιακό μας χώρο θα σας περιμένουν, το ibiza project, το gorilla starlet drag car, ένα twin turbo 350z drift car, ενα πανέμορφο corolla turbo, πολλά αυτοκόλλητα, T-shirt και μια πλήρη γκάμα προϊόντων από το Car Freaks Shop, αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις…
Μην το χάσεις!!!

Δες ΕΔΩ το πρόγραμμα της εκδήλωσης!

Η απόλυτη μηχανοκίνητη περιπέτεια επιστρέφει μετα απο 2 χρόνια για μια εκρηκτική θρυλική αναβίωση του πιο φανταστικού μηχανοκίνητου Φεστιβάλ που έχει υπάρξει ποτέ. Πιο επικό! Πιο θεαματικό! Πιο Μεγάλο από ποτέ θα είναι το 14ο Motor Festival στην Αθήνα με μια επίλεκτη ομάδα θεάματος από κάθε σημείο της γής που θα κόψoυν την ανάσα και δεσμευόνται για να απογειώσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη … Η ένταση επιστρέφει και ηρθε η ώρα να απογειωθείς! 14o Motor Festival 3-5 Μαιου στο Ολυμπιακό Στάδιο και απλά… ΤΑ ΖΕΙΣ ΟΛΑ!!!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο motorfestival.gr