Το 2o Athens Motorsport Festival  ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και άφησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τις καλύτερες εντυπώσεις σε θεατές και εκθέτες!

Πάνω από 4.000 θεατές επισκέφθηκαν, το περασμένο ΣαββατοΚύριακο  το ΟΑΚΑ, για να θαυμάσουν από κοντά την γιορτή του Μηχανοκίνητου αθλητισμού που διοργάνωσε η Proaction Motorsport Events!
Τα εκθεσιακά περίπτερα φιλοξένησαν μερικά από τα πιο όμορφα και γρήγορα αγωνιστικά, αλλά και πολιτικά, οχήματα από κάθε γωνία του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της βελτίωσης!
Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δουν από απόσταση αναπνοής από dragsterάδικα αυτοκίνητα και μηχανές μέχρι κάρτ με μοτέρ από zx12r…

Την παράσταση φυσικά έκλεψαν τα διάφορα και εντυπωσιακά shows τα οποία έγιναν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και έδωσαν άρωμα πίστας σε όλους μας! Οι θεατές είχαν την δυνατότητα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καθ όλη την διάρκεια της ημέρας, να δουν τους καλύτερους Έλληνες οδηγούς να driftάρουν, αυτοκίνητα και μηχανές να διανύουν το 18μετρο σε λιγότερο απο 1,5 δευτερόλεπτα, κόντρες σε διαδρομή gymkhana και τους φανταστικούς SXS να κάνουν επικίνδυνα κόλπα σε 2 και 4 τροχούς!

 

Το διήμερο έκλεισε με την διοργάνωση να μοιράζει πολλά και διάφορα δώρα στους επισκέπτες,προσφορά των χορηγών και των εκθετών!
Για να δείτε ολόκληρο το φωτογραφικό άλμπουμ του 2ου Athens Motorsport Festival πατήστε ΕΔΩ.