Το σαββατοκύριακο 15 και 16 Σεπτεμβριου το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και η Serres Drag Race θα φιλοξενήσει τον 4ο αγώνα του πρωταθλήματος Drag Racing.
Ο αγώνας θα γίνει από την ΛΕΝΟΕ υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ και της ΑΜΟΤΟΕ.
Οι συμμετοχές θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 27 Αυγούστου και κλείνουν για τα αυτοκίνητα στις 10 Σεπτεμβρίου και για τις μοτοσυκλέτες στις 13 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να δηλώνετε στο Lenoe Europe με προσωπικό μήνυμα . Μαζί με την συμμετοχή πρέπει να δηλώνετε τα εξής:
Κατηγορία, ονοματεπώνυμο, όχημα, χορηγούς.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν αθλητικό δελτίο της ΟΜΑΕ και της ΑΜΟΤΟΕ και να είναι σε ισχύ.
Η τιμή συμμετοχής για τα αυτοκίνητα είναι 120ευρώ για τις dragster κατηγοριες, 100 ευρω για τις index, 50 ευρώ για τις δεύτερες και 40 ευρώ για τις freepass με 4 περάσματα. Η πρώτη συμμετοχή δικαιούται ελεύθερη είσοδο του οδηγού και δύο μηχανικών. Ολοι οι οδηγοι αυτοκινητου δηλωνουν μονοι τους συμμετοχη στο www.e-omae-epa.gr, Πηγαινοντας στους αγωνες-δηλωση συμμετοχης και πληρωνοντας το παραβολο που οριζει η ομοσπονδια αναλογος την κατηγορια τους 2)Το υπόλοιπο ποσό πληρωνεται στον διοικητικό έλεγχο(στο αυτοκινητοδρόμιο).
Η τιμή συμμετοχής για τις μοτοσυκλέτες είναι 135 ευρώ για την πρώτη και 50 ευρώ για την δεύτερη.Η κατηγορια free pass κοστιζει 40 € με 4 περασματα και η κατηγορία Junior Dragster θα πληρώνει 20 ευρώ . Η πρώτη συμμετοχή δικαιούται ελεύθερη είσοδο του οδηγού και δύο μηχανικών. Ο κάθε αθλητής πρέπει να επικοινωνήσει με το σωματείο του έως τις 13/09/2018 για να τον δηλώσει στο σύστημα της ΑΜΟΤΟΕ. Η πρώτη συμμετοχή πληρώνεται μέσω του σωματείου σας και η δεύτερη στον διοικητικό έλεγχο στην πίστα. Δεν θα γινουν δεκτες συμμετοχες που δεν θα υπαρχουν στα ηλεκτρονικα συστηματα των ομοσπονδιων. Η δηλωση στο ηλεκτρονικο συστημα της ΟΜΑΕ γινετε απο τους αθλητες με τους κωδικους τους, οι κωδικοι ολων των αθλητων ειναι οι εξης:username ειναι το επιθετο τους με κεφαλαια ελληνικα, και password ειναι η ημερομηνια γεννησεως τους. Οι αθλητες που θα ερθουν απο την αθηνα και κατω θα τους δωθει δευτερη συμμετοχη στον αγωνα ατελως.[FREE PASS] Όλες οι κατηγορίες αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας θα αγωνιστούν 400 μέτρα εκτός την super pro,super street και pro street 2 μοτοσυκλετών,όπου θα αγωνιστούν 200 μετρα.

Πηγή: facebook