Το απίστευτο περιστατικό έγινε στην πίστα Tennessee’s Jackson Dragway όπου πριν λίγες μέρες γίνονταν ο αγώνας Open Outlaw Racing…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο συγκεκριμένος άνθρωπος παρακολουθούσε τον αγώνα σαν θεατής και μάλλον τα είχε τσούξει λίγο παραπάνω όταν αποφάσισε πως ήταν η ώρα να φύγει! Παρ’ότι ήταν αρκετά μεθυσμένος από ότι φάνηκε στην πορεία, ο  Jerry Oliver, όπως είναι το όνομά του κατευθύνθηκε στο parking για να πάρει το αυτοκίνητο του!

Για λόγους που δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη, ο μεθυσμένος θεατής μπερδεύτηκε και αντί να πάει προς την έξοδο της πίστας, μπήκε στην πίστα ανάποδα και άρχισε να επιταχύνει προς την εκκίνηση, προφανώς πιστεύοντας πως κατευθύνεται στην έξοδο της πίστας!

Έντρομοι οδηγοί, ομάδες αλλά και το προσωπικό της πίστας, ενώ εκείνη την στιγμή έστηναν 2 θηρία αγωνιστικά στην εκκίνηση, είδαν ένα άσπρο όχημα να κατευθύνεται προς τα πάνω τους με ταχύτητα, όπως αποδείχθηκε, πάνω απο 100χλμ/ώρα!!!
Η αντίδρασή τους ήταν να απομακρυνθούν άμεσα, ενώ ένας από αυτούς κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του το άλλο σκηνικό…

Για καλή τύχη όλων, τελευταία στιγμή ο μεθυσμένος Jerry έστριψε και τράκαρε πάνω στο διαχωριστικό της εκκίνησης που βρίσκεται και το φανάρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ίδιος σχετικά ελαφρά και ευτυχώς να μην χτυπήσει κανείς  άλλος άνθρωπος αλλά ούτε και τα 2 αγωνιστικά που εκείνη την στιγμή ήταν ελάχιστα μέτρα μακριά!!!
Η μόνη ζημιά που έγινε πέρα απο το αυτοκίνητο του δράστη ήταν στην πίστα η οποία όπως είπε ο ιδιοκτήτης της πίστας ανέρχεται περίπου στα 3800 δολάρια!

Δείτε το βίντεο:

Hopefully the video you are about to see will make you more diligent about paying attention to your surroundings and the actions of others around you!

Gepostet von Tracy L. Brown am Sonntag, 21. Juli 2019