Ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας Dragster για το 2018!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας dragster για το 2018 ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Drag Park της Θήβας το περασμένο Σαββατοκύριακο 10-11/3/18, με τον καλοκαιρινό καιρό να ευνοεί αγωνιζόμενους και θεατές οι οποίοι γέμισαν σε ικανοποιητικό βαθμό τις κερκίδες!

Οι αγωνιζόμενοι έδωσαν το παρόν με 96 συμμετοχές συνολικά με αυτοκίνητα και μηχανές να στρώνουν το έδαφος για την νέα σεζόν που έρχεται και αναμένεται να είναι πολύ δυνατή καθώς οι αγωνιζόμενοι που ετοιμάζονται για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα drag έχουν ήδη αρχίσει να προθερμαίνονται!

Για άλλη μία φορά η άψογη προετοιμασία των διαδρόμων από τους ανθρώπους του Drag Park απέδωσε καρπούς με την πρόσφυση να βρίσκεται σε πάρα πολύ καλά επίπεδα, κάτι το οποίο βοήθησε αρκετούς αγωνιζόμενους να κατεβάσουν τα προσωπικά τους ρεκόρ απ τον πρώτο κιόλας αγώνα!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες του αγώνα εδώ.

Eπόμενο ραντεβού, στην πρωτοεμφανιζόμενη πίστα του Αγρινίου όπου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος πρωταθληματικός αγώνας για τις μηχανές, αλλά και Drag Day για τα αυτοκίνητα, στις 31/3 & 1/4…

Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι…