Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο δεύτερος γύρος του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Dragster ο οποίος φιλοξενήθηκε στην πίστα που βρίσκεται στο Τυμπάκι Κρήτης!

Η πίστα των ρεκόρ όπως χαρακτηρίζεται απο πολλούς επιβεβαίωσε την φήμη της δίνοντας την ευκαιρία στους οδηγούς των μεγάλων κατηγοριών να κατεβάσουν τα προσωπικά τους ρεκόρ και όπως ήταν αναμενόμενο με μεγάλη μας χαρά είδαμε να πραγματοποιείται και ένα πολύ σημαντικό παγκόσμιο ρεκόρ που όλοι περιμέναμε!
 

Ποιο συγκεκριμένα ο Τάκης Δουζένης με το απίστευτα γρήγορο funny car κατέβασε τον προσωπικό του χρόνο κάνοντας 7,701sec με ταχύτητα εξόδου 282,79km/h! Προσωπικό ρεκόρ σημείωσε και ο Στέλιος Γελάδακης με το γνωστό γαλάζιο escord mk2 ο οποίος σταμάτησε το χρονόμετρο στα 8,035sec με τ.ε. 275,86km/h! Ένα ακόμη προσωπικό ρεκόρ στην μεγάλη κατηγορία της index8 έγινε απο τον Κώστα Χαντζηκουβά ο οποίος με το πανέμορφο Supra του σημείωσε χρόνο 8,234sec με 278km/h πηγαίνοντας το μισό 400άρι με το πλάι…Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο απίστευτο και όμως αληθινό 7,902 με 298km/h που έγραψε το γνωστό evo της eXtreme Tuners, χρόνος που το φέρνει στην πρώτη θέση της παγκόσμια κατάταξης των stock frame evo!

Ραντεβού ξανά στο Τυμπάκι τον Οκτώμβριο λοιπόν όπου αναμένουμε να δούμε ακόμα καλύτερους χρόνους απο όλους!

Δείτε όλο το φωτογραφικό άλμπουμ του αγώνα ΕΔΩ.