Μετά από αρκετή καθυστέρηση και φήμες να κυκλοφορούν σχετικά με την ΕΠΑ και τα άτομα που θα επιλέγονταν, εχθές (23/6) η ΟΜΑΕ ανακοίνωσε τις επιμέρους επιτροπές της ΕΠΑ.

Οι φόβοι πολλών αθλητών και οι φήμες που κυκλοφόρησαν φαίνεται να επιβεβαιώνονται, καθώς στις περισσότερες επιτροπές βλέπουμε άτομα τα οποία πολλοί θεωρούν ακατάλληλα για τις θέσεις αυτές, κυρίως διότι μιλάμε για συνεργάτες και υποστηρικτές τις προηγούμενης έκπτωτης διοίκησης!

Επίσης όπως ήταν αναμενόμενο πολλά από τα στελέχη των επιτροπών παρατηρείται ότι βάση καταστατικού, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις επιτροπές. Το συγκεκριμένο πρόβλημα βέβαια είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο να διορθωθεί, καθώς στην χώρα μας οι ανθρώποι που έχουν την εμπειρία και τις γνώσεις για να στελεχώσουν τις επιτροπές είναι κατά κύριο ποσοστό επαγγελματίες του χώρου!

Ένα ακόμα στοιχείο που “ξίνισε” αρκετούς, είναι το γεγονός ότι οι επιτροπές στην πλειοψηφία τους είναι υποστελεχωμένες , πράγμα που πιθανόν οφείλεται στην “βιασύνη” της Επα να ανακοινώσει τις επιτροπές ώστε να πραγματοποιηθούν οι επερχόμενοι αγώνες που ξεκινούν αυτή την εβδομάδα!

Οφείλουμε να διευκρινήσουμε πάντως ότι υπάρχουν και θετικά σχόλια για τις νέες επιτροπές και ιδίως για την επιτροπή dragster η οποία απαρτίζεται από 6 μέλη, 5 εκ των οποίων είναι νέα πρόσωπα και ιδιαίτερα αγαπητά στον χώρο του dragster! Έμπειροι επαγγελματίες και γνώστες του χώρου με πολυετή εμπειρία στους αγώνες dragster, έχουν αναλάβει τις θέσεις της επιτροπής, πράγμα που φαίνεται να χαροποιεί ιδιαίτερα τους αθλητές και εμπλεκόμενους καθώς μιλάμε για ανθρώπους που όλοι γνωρίζουμε και έχουν δείξει έμπρακτα ότι ενδιαφέρονται για το άθλημα και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, χωρίς να εκπροσωπούν τα συμφέροντα κανενός! Ή έτσι ελπίζουμε τουλάχιστον… Η πορεία θα δείξει…