Ένα επικό roadtrip, πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα, πραγματοποίησαν οι Car Freaks Gr πριν από λίγες ημέρες!

Ο λόγος? Ένας Έλληνας αθλητής αποφάσισε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να αγωνιστεί σε μια από τις καλύτερες και πιο φημισμένες πίστες dragster στον κόσμο.(ΔΕΣ ΕΔΩ)

Ο Γιώργος Κουρτσίδης ζήτησε την βοήθειά μας και πως θα μπορούσαμε να αρνηθούμε κάτι τέτοιο? Με συνοπτικές διαδικασίες και αρκετή αβεβαιότητα για το πρόγραμμα ξεκινήσαμε στις 3 Αυγούστου ένα ταξίδι που κανείς μας ποτέ δεν είχε ξανακάνει! Οδηγώντας ένα Fiat Punto 1400 κυβικών και με ένα τρέιλερ 600κιλών πίσω μας, διανύσαμε 5900χλμ, διασχίζοντας 3 χώρες… Οδηγήσαμε συνολικά 90 ώρες ενώ περάσαμε συνολικά 54 ώρες σε 4 διαφορετικά πλοία!
Όλα για ένα σκοπό. Να βρεθούμε από την Αθήνα στην Santa Pod κρατώντας για πρώτη φορά στα χρονικά την Ελληνική σημαία σαν αγωνιζόμενοι και να επιστρέψουμε ξανά πίσω νικητές και γεμάτοι εμπειρίες!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για την διοργάνωση στην οποία συμμετείχαμε δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αρκεί μόνο το όνομά της… Ultimate Street Car 2019! Mε μία γρήγορη ματιά θα καταλάβετε ότι πρόκειται για μια γιορτή της μηχανοκίνησης και μοιάζει περισσότερο με festival παρά με αγώνα dragster…

Μέγας Χορηγός της προσπάθειας μας η εταιρία λιπαντικών MOTUL.

Χορηγοί και υποστηρικτές: Splendid Motors, Eλαστικά Τσιτσικλής, Τeam Karampakakis
Aνταλακτικά Flantzas, Ψητοπωλείο Σπύρος, Ρεκτιφιε Λαινάς Exelixi, Ζaxariou Autotuning.

Χορηγός επικοινωνίας: Car Freaks Gr, The Crazy Beard Productions

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δείτε το πρώτο επεισόδιο από το vlog του roadrip: