Στην Μάλτα βρίσκεται η ομάδα της “eXtreme Tuners” με το γνωστό Evο….
Όπως ήταν προγραμματισμένο το team συμμετέχει στον 3ήμερο βραδινό αγώνα της Μάλτας με έναν και μόνο σκοπό, να κατεβάσει ακόμα περισσότερο το παγκόσμιο ρεκόρ που ήδη κατέχει το evo με χρόνο 7,902sec(δείτε εδώ).

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Σ.Π. ιδιοκτήτη και οδηγό του evo, μία ημέρα πριν την αναχώρηση για Μάλτα και σύμφωνα με όσα δήλωσε αποκλειστικά στους Car Freaks Gr,
“Η ομάδα και το αυτοκίνητο είναι 100% έτοιμοι να γράψουν ένα πολύ καλό χρόνο.”
Σε ερώτηση που απευθύναμε στον Σ.Π για το ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν την ομάδα να πάει στην Μάλτα η απάντηση είναι ότι “Μέχρι στιγμής οι Ελληνικές πίστες, δεν μπορούν να καλύψουν τις δυνατότητες του αυτοκινήτου”!
Τέλος ρωτήσαμε αν έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στο setup του αυτοκινήτου για αυτόν τον αγώνα και τι αποτελέσματα περιμένει η ομάδα!
“Όχι, στο αυτοκίνητο δεν έχει γίνει καμία αλλαγή, το setup είναι το ίδιο με το οποίο έγινε το ρεκόρ στο Τυμπάκι”, “Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες το αυτοκίνητο είναι ικανό να γράψει 7,5sec και αυτό κυνηγάμε”.

Από την δική μας πλευρά, στέλνουμε στην ομάδα της eXtreme Tuners τις καλύτερες ευχές για ένα επιτυχημένο και απροβλημάτιστο αγώνα!