Το πασίγνωστο Toyota Gt86 του Ken Gushi, πρόσφατα απέκτησε νέο σπίτι και πλέον θα το βλέπουμε σε Ελληνικές πίστες και όχι μόνο…

Μιλάμε φυσικά για την Εnergie Racing Parts, η οποία πριν λίγες ημέρες παρέλαβε το νέο της όπλο με σκοπό να αγωνιστεί με αυτό σε διάφορους αγώνες time attack, αλλά και αγώνες drift, οι οποίοι άλλωστε είναι και το “φυσικό” του περιβάλλον!!!

Για τους λίγους που δεν γνωρίζουν το αυτοκίνητο, μιλάμε για ένα από τα πιο εξελιγμένα drift cars παγκοσμίως, το οποίο μέχρι πρόσφατα αγωνίζονταν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Drift. Ο κινητήρας που φοράει το “Όπλο” είναι ένας 2jz που αποδίδει πάνω από 1000hp και μαζί με ένα αλεξίσφαιρο σειριακό σασμάν κάνουν τα πίσω ελαστικά με διάσταση 325, να καπνίζουν με το καλημέρα…Το ντεμπούτο του στις Ελληνικές πίστες, έγινε το προηγούμενο ΣΚ.
Το gt86 έκανε την παρθενική του εμφάνιση, στην πίστα drift του Μαραθώνα, κάνοντας μερικά δοκιμαστικά περάσματα κυρίως για αναγνωριστικούς λόγους, αφού η Energie Racing Parts έχει σκοπό σύντομα να εξελίξει το αυτοκίνητο ακόμα περισσότερο.
Πίσω από το τιμόνι του πολύ δυνατού Toyota για αυτό το ΣΚ βρέθηκε ο Ηρακλής Λεοντής, γνωστός για την αγωνιστική του δράση, ο οποίος όπως ανακοίνωσε, έμεινε ενθουσιασμένος από τις επιδόσεις και το στήσιμο του αυτοκινήτου και χαρακτήρισε την οδήγηση του “μοναδική εμπειρία”…

Υποσχόμαστε σύντομα να κάνουμε μια αναλυτική παρουσίαση του αυτοκινήτου, αλλά μέχρι τότε πάρτε μια εικόνα από το promo video που δημιουργήσαμε για λογαριασμό της Energie Racing Parts..