Η ομάδα μας βρέθηκε στο Καρτοδρομο Αφιδνων όπου στις 12 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος Πρωταθληματικός αγώνας Drift για το 2017!

Αρχικά τις πρώτες πρωινές εως και μεσημεριανές ώρες ο καιρός έδειχνε να μην μας κάνει την χάρη και υπήρχε έντονη συννεφιά και βροχή με αποτέλεσμα τα περάσματα να γίνονται με χαμηλές ταχύτητες και οι οδηγοί να δυσκολεύονται να δώσουν το θέαμα που οι θεατές περίμεναν, οι οποίοι παρα την κακοκαιρία είχαν γεμίσει τις εξέδρες απο νωρίς!

Η υπομονή των θεατών ανταμείφθηκε άμεσα, όμως, καθώς ο ήλιος έκανε την εμφάνισή του και έδωσε την ευκαιρία στους αγωνιζόμενους να δώσουν το 100%  των δυνατοτήτων τους και να ξεσηκώσουν τις εξέδρες με εντυπωσιακά περάσματα στα προκριματικά!

Με τον ήλιο να αποχωρεί τα φώτα της πίστας άνοιξαν και ήρθε η ώρα για τα διπλά περάσματα… Εκεί το θέαμα πέρασε σε άλλα επίπεδα και με εντελώς στεγνή πίστα πλέον τα σύννεφα καπνού σε κάθε πέρασμα έγιναν ορατά απο χιλιόμετρα μακριά!

Mετά απο πολύ εντυπωσιακές μάχες και ανατροπές ανάμεσα στους 20+ αγωνιζόμενους της street legal την νικητήρια τριάδα σχημάτισαν οι Ντουφέκιας, Ζαχαράτος και Νταγιαμάς αντίστοιχα,ενώ για την κατηγορία pro o Λεοντής κατέκτησε την πρώτη θέση με τους Τσέλο και Κυριακούδη να συμπληρώνουν την δεύτερη και τρίτη θέση του βάθρου!

Δείτε όλο το φωτογραφικό άλμπουμ του αγώνα ΕΔΩ.