Έχουν περάσει πάνω από δύο εβδομάδες από την ημέρα που ο Ken Block έφυγε από την ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στους θαυμαστές του και λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλο τον κόσμο!

Όλα αυτό το διάστημα η αγωνιστική ομάδα του Ken Block, Hoonigans, την οποία θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως δεύτερη οικογένεια του θρυλικού οδηγού, είχε κρατήσει απόσταση από τα media χωρίς καμία ανακοίνωση η βίντεο στα επίσημα μέσα της.

Όπως οι ίδιοι εξηγούν στο βίντεο που ανάρτησαν στο YouTube, είναι πολύ δύσκολο να βρούνε πάλι τον τρόπο να κάνουν ΄όλα όσα έκαναν και να συνεχίσουν να εξελίσσονται χωρίς τον Ken. Παρόλα αυτά είναι σίγουρο πως με την στήριξη που έχουν από όλους εμάς, θα βρούνε πάλι τον δρόμο τους και όταν νιώσουν έτοιμοι θα επανέλθουν στην δράση. Έως τότε από τα media των Hoonigans θα βλέπουμε video που έχουν ήδη γυριστεί με τον Ken Block αλλά δεν είχαν προλάβει να δημοσιευτούν.

Επίσης όπως ανακοίνωσαν, σε συνεργασία με την οικογένεια του Ken, έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία ίδρυσης ενός ινστιτούτου με το όνομα The 43 Institute που σκοπό θα έχει να συνεχίσει αυτό που έκανε ο Ken Block, δηλαδή να ανοίγει δρόμους και να δημιουργεί ευκαιρίες για ανθρώπους ώστε να πετύχουν τα όνειρά τους!