Η πίστα dragster Hal Far της Μάλτας πλέον φιλοξενεί Ελληνικές συμμετοχές σχεδόν σε κάθε αγώνα και πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει αφού είναι η πιο αξιόλογη πίστα σε κοντινή απόσταση από την χώρα μας.

Δυστυχώς εν έτη 2019 το Ελληνικό dragster πάει από το κακό στο χειρότερο με πίστες οι οποίες δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να εγγυηθούν την ασφάλεια και την πρόσφυση που είναι απαραίτητη πόσο μάλλον για πολύ δυνατά αυτοκίνητα των 8 και κάτω δευτερολέπτων!
Αποτέλεσμα είναι οι αγωνιζόμενοι να κατευθύνονται στο εξωτερικό ώστε να αγωνιστούν με ασφάλεια και να έχουν την πρόσφυση που χρειάζονται για να αποδώσουν τα μέγιστα!

Αυτό το τριήμερο 27-28-29 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται ένα ακόμη RWYB με εκατοντάδες συμμετοχές, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται και 2 Ελληνικές!
Ο γνωστός Τάκης Βούρος με το S2 και ο record man Στέλιος Γελαδάκης με το πολύ δυνατό του Ford Escort θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους με σκοπό τον χαμηλότερο χρόνο.
Να υπενθυμίσουμε πως το προσωπικό ρεκόρ του Στέλιου είναι 7,771sec(δες εδω), ενώ ο Τάκης δεν έχει σημειώσει ακόμη κάποιον χρόνο στα 402 μέτρα καθώς το όχημα του ειναι ακόμη καινούργιο και έχει κάνει ελάχιστα περάσματα! Παρ όλα αυτά στον προηγούμενο αγώνα έκανε ένα πολύ καλό 200μετρο πράγμα που δείχνει ότι το αυτοκίνητο είναι 100% έτοιμο να μπει για τα καλά στα 7άρια!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και να επιστρέψουν πίσω με νέα προσωπικά ρεκόρ!!!