Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift για το 2017, με τον τελευταίο αγώνα να πραγματοποιείται στον Μαραθώνα, σε συνδυασμό με τον δεύτερο γύρο του Meditteranean Drift Challenge!

Συνολικά 76 συμμετοχές από Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη έδωσαν το παρόν και μοίρασαν μπόλικο θέαμα στους θεατές που ειδικά την Κυριακή γέμισαν τις κερκίδες!

Η μάχη του Μαραθώνα ξεκίνησε νωρίς το πρωί του Σαββάτου όπου οι αγωνιζόμενοι είχαν την τελευταία ευκαιρία να αναλύσουν την πολύ καλή αλλά και απαιτητική διαδρομή, που είχε προετοιμάσει η Proaction Motorsport Events.
Πρώτη στα βαθμολογημένα έκανε την εμφάνισή της η κατηγορία street legal η οποία έχει ανέβει τόσο σε επίπεδο που σε κάποιους οδηγούς δυσκολεύεσαι να καταλάβεις αν τα περάσματα είναι street legal ή pro… Αμέσως μετά τα θηρία της pro πήραν την σκυτάλη με τις τελικές 16άδες για το πρωτάθλημα να κλείνουν και να ετοιμάζονται για τα διπλά περάσματα τις Κυριακής! Όχι για όλους όμως…. καθώς κάποιοι οδηγοί της pro είχαν να αντιμετωπίσουν αμέσως μετά τους Ευρωπαίους και Κύπριους ανταγωνιστές τους για τον 2ο γύρο του MDC, όπου εκεί πραγματικά οι Έλληνες οδηγοί έδειξαν από τα βαθμολογημένα ότι έχουν την δύναμη και τις ικανότητες να πιέσουν ασφυκτικά!

Με τους οδηγούς να έχουν μάθει πλέον την διαδρομή και τις ταχύτητες παρέα με τις γωνίες να ανεβαίνουν σε απίστευτα νούμερα ήρθε η ώρα για τα διπλά περάσματα όπου πραγματικά έγινε σφαγή! Οι ανατροπές ειδικά στην κατηγορία pro ήταν μεγάλες, καθώς όλοι οι οδηγοί πίεζαν στο όριο κυνηγώντας του πολύτιμους τελευταίους βαθμούς του πρωταθλήματος, με την τελική 4άδα να διαμορφώνεται χωρίς τον Χαντζαρά ο οποίος ήταν πρώτος στην βαθμολογία και αντιμετώπιζε τον κίνδυνο να χάσει την πρώτη θέση απο τον Λεοντή ο οποίος έδειχνε απο το Σαββάτο να είναι σε τρομερή φόρμα και είχε περάσει στους ημιτελικούς με σχετική ευκολία!
Τελικά το βάθρο στην pro έκλεισε με τον Τούντα και το φοβερό escord στην πρώτη θέση, τον Λυμπέρη στην δεύτερη θέση και τον Λεοντή στο 3ο σκαλί του βάθρου,ο οποίος πλησίασε σε απόσταση αναπνοής 1ος βαθμού αλλά δεν κατάφερε να περάσει μπροστά στην βαθμολογία απο τον πλέον πρωταθλητή για το 2017, Χρήστο Χαντζαρά! Για την street legal στο βάθρο ανέβηκαν οι Τουφέκιας, Μάνης και Ανδρουτσόπουλος στην 1η,2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Και το Chatzaras Drift Team δεν έμεινε εκεί αλλά κατέκτησε και την πρώτη θέση στο MDC, όπου έδωσε απίστευτη μάχη στον τελικό με τον Κύπριο Ela Coco, o οποίος παρά την σταθερή και πολύ εντυπωσιακή οδήγησή του δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στον πολύ δυνατό Χαντζαρά…

Δείτε ΕΔΩ το πλήρες φωτογραφικό άλμπουμ!