Έληξαν εχθές Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020, οι διαδικασίες εκλογής νέας διοίκηση στην Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού!

Αναμφισβήτητα η παραίτηση του Μάριου Ηλιόπουλου, ο οποίος βγήκε πρώτος σε ψήφους, έσκασε σαν βόμβα στην συνεδρίαση των νέων μελών της διοίκησης αλλά και στην κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού…
Ο ίδιος δήλωσε στο automotopatras:
“Έπρεπε να αλλάξει το καθεστώς της τρομοκρατίας και να επέλθει η ενότητα και η συσπείρωση. Είμαι αθλητής και όχι καρεκλοκένταυρος. Σας ευχαριστώ όλους.”

Μετά από αυτή την εξέλιξη και την συνεδρίαση των νέων μελών η διοίκηση διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόεδρος : Επαμεινώνδας Φατούρος
Αντιπροεδρος Α : Παυλίδης Νίκος
Αντιπροεδρος Β : Αποστολόπουλος Μιχάλης
Γ. Γραμματέας : Φατούρου Κορίνα
Ταμίας : Πολυζώης Γιώργος
Μέλη : Χαράλαμπος Μπουροθανασόπουλος
Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Φωτεινή Ψαρράκου
Στυλιανός Καγιάφας
Ιωάννης Μεσημέρης
Αντώνιος Σταφυλοπάτης

Λίγα λόγια για τον νέο Πρόεδρο Επαμεινώνδα Φατούρο:
Παλιός αγωνιζόμενος, γνωρίζει εκ των έσω τον μαγικό κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Ο 52χρονος, τότε, αρχιτέκτων μηχανικός, Επαμεινώνδας Φατούρος, είχε αναλάβει το δύσκολο έργο της κατασκευής της σούπερ ειδικής στο Ο.Α.Κ.Α. Υπεύθυνος και για την σούπερ ειδική της Λιλαίας.
Έχει αναλάβει αρκετά σημαντικά έργα, όπως την κατασκευή του Ολυμπιακού Χωριού και της συνόδου κορυφής στο Ζάππειο και την Χαλκιδική.
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τα διοικητικά, με χαρακτηριστικά τη διακριτική του παρουσία, την ευγενική συμπεριφορά και τη διάθεση συνεργασίας με όλους.
Αποτέλεσε μέλος της προσωρινής διοίκηση της ΟΜΑΕ, μετά την έκπτωση της προηγούμενης διοίκησης και ήταν ένας εκ των τεσσάρων μελών της προσωρινής διοίκησης οι οποίοι με ανακοινώσεις τους ενημέρωναν τους αθλητές και σωματεία για τα πραγματικά γεγονότα και τάχθηκαν υπέρ της διαφάνειας και της τιμιότητας στην διοίκηση.