Μια μοναδική εμπειρία πρόκειται να ζήσει τις επόμενες μέρες η ομάδα μας, καθώς ήδη την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι Car Freaks βρίσκονται καθ’ οδόν για την Sanda Pod.

Οι περισσότεροι ήδη γνωρίζεται οτι η πίστα dragster που βρίσκεται στην Sanda Pod, είναι μια από τις καλύτερες του κόσμου και φιλοξενεί τους πιό μεγάλους αγώνες και τις καλύτερες διοργανώσεις ever, καθώς κάθε αγώνας εκεί, είναι μια γιορτή της μηχανοκίνησης που διαρκεί 3 ημέρες ασταμάτητα με διάφορα events, party και διαφόρων ειδών θεάματα.

Μια από αυτες τις διοργανώσεις είναι ο αγώνας Ultimate Street Car, ο οποίος πραγματοποιείται στις 9-11 Αυγούστου και στον συγκεκριμένο αγώνα θα συμμετάσχει και ένας Έλληνας. Πρόκειται για τον Γιώργο Κουρτσίδη, οδηγό-μηχανικό και ιδιοκτήτη μιας ιδιαίτερης κατασκευής που είναι ένα πάντρεμα αγωνιστικού Κάρτ με κινητήρα απο Kawasaki zx12r…

Ο φίλος και συναθλητής Γιώργος έχει στον παρελθόν αγωνιστεί στην Ελλάδα με το οχημά του ΑΛΛΆ οι διοικούντες του μηχανοκίνητου αθλητισμού Ελλάδος κάποια στιγμή αποφάσισαν ότι του απαγορεύουν να ξαναγωνιστεί, παρόλο που το οχημά του είναι πλήρως νομιμο και αναγνώρισμενο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και μπορεί να συμμετέχει σε οποιονδήποτε αγώνα επιτάχυνσης στον κόσμο.

Φυσικά ο Γιώργος δεν το έβαλε κάτω και μετά από 4 χρόνια απουσίας από τις πίστες πήρε την μεγάλη απόφαση να κυνηγήσει το ονειρό του στο εξωτερικό. Απευθύνθηκε στους Car Freaks και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αρνηθούμε την βοήθεια σε έναν τίμιο και αποφασιστικό συναθλητή μας.

Το αποτέλεσμα? Το team μας μαζί με τον Γιώργο Κουρτσίδη βρίσκεται ήδη καθ’ οδόν και ταξιδεύει ΟΔΙΚΏΣ για την Santa Pod.

Συντονιστείτε στα media μας για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις και αναμείνατε την επιστροφή η οποία θα φέρει μοναδικό υλικό για τα μάτια σας και μόνο…