Από νωρίς σήμερα το πρωί μας ήρθε η πληροφορία ότι κάποια μέλη του ΔΣ της ΟΜΑΕ έχουν συντάξει ήδη τις παραιτήσεις τους και ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από την Ομοσπονδία,καταγγέλλοντας ταυτόχρονα τα όσα παράνομα συμβαίνουν εδώ και χρόνια.

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγο καιρό πριν, μεγάλο ποσοστό αγωνιζομένων, παραγόντων και θεατών, συμπεριλαμβανομένου και εμάς(Car Freaks Gr), ζήτησαν την παραίτηση όλου του ΔΣ της ΟΜΑΕ με αφορμή το σκάνδαλο του Rally Acropolis(Δες Εδω).

Η πληροφορία αυτή φαίνεται να επιβεβαιώνεται καθώς σήμερα 2/1/19 και ώρα 6:25 στην εκπομπή του Στράτου Φωτεινέλη στα 90.4 FM ο κ.Αντώνης Χατζημιχάλης, μέλος του ΔΣ, ανακοίνωσε την παραίτηση του καθώς και την παραίτηση του κ.Μιχάλη Αποστολόπουλου οι οποίοι από κοινού έχουν συντάξει και τις επιστολές τους προς την ΟΜΑΕ στις οποίες εξηγούν τους λόγους της παραίτησης τους καθώς και τις όσες παραβάσεις του αθλητικού νόμου έχουν διαπιστώσει κατά την διάρκεια της θητείας τους!

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Α.Χ αλλά και τα όσα διαβάζουμε στις επιστολές επιβεβαιώνεται από μία ακόμη πηγή ότι η ΟΜΑΕ κάθε άλλο παρά νόμιμη είναι και ακολουθεί τακτική επιχείρησης με όφελος το κέρδος κάποιων και όχι αθλητικής ομοσπονδίας! Όπως ζήτησαν οι καταγγέλλοντες(και το σεβόμαστε) δεν θα δημοσιεύσουμε τις επιστολές ακόμη περιμένοντας από την ίδια την ΟΜΑΕ να το κάνει!

Τα όσα κατεγγέλθηκαν και πολλά ακόμη επιβεβαιώθηκαν και από την κυρία Κ.Φατούρου  πρώην μέλος Επιτροπής καρτ FIA και Γενικός γραμματέας σωματείου ΣΦΙΚΑ η οποία μίλησε αμέσως μετά στην εκπομπή και με τα όσα καταγγέλλει και η ίδια καιρό τώρα, το ΔΣ της ΟΜΑΕ είναι πλήρως παράνομο και ανίκανο και πρέπει να ξηλωθεί άμεσα αν δεν παραιτηθεί!

Απ’ ότι όλα δείχνουν λοιπόν τα λιγοστά τίμια μέλη που παρέμεναν στην ΟΜΑΕ αποχωρούν το ένα μετά το άλλο αντιλαμβανόμενοι ότι οι ποινικές ευθύνες που θα αντιμετωπίσει η Ομοσπονδία μετά τις απανωτές καταγγελίες εις βάρος της θα είναι πολύ σοβαρές!

Δεσμευόμαστε να δημοσιεύσουμε τις επιστολές αν δεν το κάνει η ίδια η Ομοσπονδία άμεσα.
Η καταστροφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα την οποία έχει επιφέρει η ΟΜΑΕ με σκοπό το κέρδος συγκεκριμένων μελών του ΔΣ (οι οποίοι επιτρέπουν να διοργανώνονται αγώνες από ιδιώτες παράνομα), σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι παραιτούμενοι, πρέπει να λήξει ΆΜΕΣΑ!