Όπως ανακοινώθηκε στο επίσημο site της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ :

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΟΜΑΕ αποφάσισε κατά πλειοψηφία στη συνεδρίαση της 16/1 την προκήρυξη αρχαιρεσιών της Ομοσπονδίας για τις 22-23 Φεβρουαρίου 2020.

Θα ακολουθήσει, τη Δευτέρα 20/1, η σχετική ανακοίνωση της Προκήρυξης.

Σε εκλογές λοιπόν προχωράει η ΟΜΑΕ μετά την προσωρινή Διοίκηση η οποία ήταν αποτέλεσμα της έκπτωσης της προηγούμενης Διοίκησης(ΔΕΣ ΕΔΩ).

Τι άλλαξε όμως αυτή η έκπτωση και τι νέο θα φέρουν οι εκλογές?
Ουσιαστικά ΤΙΠΟΤΑ δεν αλλάζει… Η προσωρινή διοίκηση απ ότι φάνηκε είναι κατά πλειοψηφία ακόλουθοι και κατευθυνόμενοι από την προηγούμενη διοίκηση!!!
Κατά το προηγούμενο διάστημα και ενώ η ευθύνη της προσωρινής διοίκησης ήταν να “καθαρίσει” την ΟΜΑΕ και να κάνει έλεγχο στο τι συνέβη όλα αυτά τα χρόνια αλλά και να οριστεί από την ΓΓΑ ποια είναι τελικά τα νόμιμα Σωματεία που δικαιούνται να ψηφίζουν, η πλειοψηφία των προσωρινά διοικούντων αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε έλεγχο, απέκρυψε εσκεμμένα τα οικονομικά στοιχεία της ομοσπονδίας και τελικά ψήφισε να γίνουν άμεσα εκλογές ώστε να επιστρέψουμε πίσω στην παράνομη κατάσταση!!!

Η ΓΓΑ και το πρωτοδικείο που όρισε την προσωρινή Διοίκηση, για αυτό τον σκοπό την όρισε? Τι έχουν να πουν και να κάνουν για αυτό το αποτέλεσμα?

Από την άλλη οι αθλητές δείχνουν μια πλήρη άρνηση συμμετοχής στα δρώμενα… Οφείλεται αυτό στην άγνοιά τους και στο ότι ουσιαστικά δεν παίζουν τον ρόλο του αθλητή αλλά τον ρόλο του πελάτη στον μηχανοκίνητο αθλητισμό? Για άλλη μια φορά οι αθλητές δεν θα πάρουν καμία θέση και θα περιμένουν απλά να αγοράσουν το τελικό προϊόν(αγώνες) της διοίκησης?

Αναμένουμε τις εξελίξεις τις επόμενες ημέρες και ευχόμαστε έστω και τελευταία στιγμή, οι αθλητές και οι κρατικοί μηχανισμοί να ενεργοποιηθούν και να αποτρέψουν αυτές τις εκλογές, απαιτώντας κάθαρση στην ομοσπονδία και επιτέλους τιμιότητα και διαφάνεια στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.