Σύμφωνα με την απόφαση που ανέβηκε εχθές βράδυ, επίσημα η ηγεσία της ΟΜΑΕ κηρύσσεται έκπτωτη από σήμερα 19/11/2019!

Συγκεκριμένα όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρώτας, με βάση το άρθρου 3 παρ. 3 και 7β και του άρθρου 21 του Ν.2725/99, αποφασίζει την έκπτωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της αθλητικής ομοσπονδίας ΟΜΑΕ, δηλαδή τους:
Δήμητριος Μιχελακάκης – Πρόεδρος
Αναστάσιος Καρκάνης – Γενικός Γραμματέας
Ιωάννης Μεσημέρης – Αντιπρόεδρος
Νικόλαος Πασαλής – Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας
Νικόλαος Παπασταθόπουλος – Ταμίας
Δημήτριος Καρπάνος – Μέλος
Νικόλαος Κεφαλληνός – Μέλος
Νικόλαος Μανώλης – Μέλος
Παναγιώτης Σιδέρης – Μέλος
Φωτεινή Ψαρράκου – Μέλος

Οφείλουμε να πούμε ότι η έκπτωση οφείλεται στον νόμο Ν.2725/99 τον οποίο η διοίκηση της ΟΜΑΕ προσπάθησε τις προηγούμενες εβδομάδες να αλλάξει, ώστε να νομιμοποιήσει τις παράνομες δραστηριότητες στις οποίες έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στο παρελθόν!
Οι αναρίθμητες καταγγελίες του τελευταίου διαστήματος όμως και η ενημέρωση που είχαν οι βουλευτές τελικά είχαν σαν αποτέλεσμα να μην ψηφιστούν οι διατάξεις που η διοίκηση της ΟΜΑΕ ζητούσε και ως επόμενο ήρθε και η έκπτωση τους καθώς κατά σειρά ετών καταπατούσαν τον συγκεκριμένο νόμο!

Οι αθλητές και οι άνθρωποι που επί σειρά ετών αγωνίζονταν με σύμμαχο τους νόμους και σκοπό να απαλλάξουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό απο τους ανθρώπους που τον λυμαίνονται, τώρα νιώθουν δικαιωμένοι!

Ελπίζουμε σε μια νέα διοίκηση από νέους ανθρώπους με αγάπη και γνώση προς το άθλημα που με τιμιότητα θα δώσουν στον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό την ποιότητα που του αξίζει.