Τα σκάνδαλα της πρώην Διοίκησης της Ομαε, η οποία κηρύχθηκε έκπτωτη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, λίγες εβδομάδες πριν, δεν σταματάνε να εμφανίζονται και κάθε λίγο μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο…
Φαίνεται ότι το βαρέλι με τις παράνομες ενέργειες την προηγούμενης Διοίκησης ΔΕΝ έχει πάτο…

Σύμφωνα με έγγραφο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες η έκπτωτη Διοίκηση, φαίνεται να έχει παραχωρήσει σε “φίλους” αλλά και σε πρώην στελέχη, τηλεφωνικές συνδέσεις κινητών τις οποίες πλήρωνε η ΟΜΑΕ από το ταμείο της, δηλαδή από τα χρήματα των αθλητών!

Την λίστα με τους τηλεφωνικούς αριθμούς που θα δείτε παρακάτω, την απέστειλε η εταιρία κινητής τηλεφωνίας στις 4 Νοεμβρίου 2019, στην ΟΜΑΕ προς ενημέρωση για τα προγράμματα που πληρώνονται. Σε αυτή την λίστα βλέπουμε 8 τηλεφωνικούς αριθμούς οι οποίοι ανήκουν σε ανθρώπους που ουδεμία άμεση σχέση έχουν με την διοίκηση και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ δικαιούνται να έχουν κινητά τα οποία πληρώνουν οι αθλητές!

Ποιοι είναι αυτοί οι 8? Πρόκειται για πρώην στελέχη της ΟΜΑΕ, τα οποία όχι μόνο δεν παρέδωσαν τα κινητά τους όταν αποχώρησαν από την ομοσπονδία αλλά συνέχισαν επί σειρά ετών να τα χρησιμοποιούν και να χρεώνουν με αυτά,έξοδα στο ταμείο της ομοσπονδίας! Φυσικά η πρώην Διοίκηση της ομοσπονδίας όχι μόνο δεν τα ζήτησε πίσω αλλά συνέχισε να τα πληρώνει με λεφτά των αθλητών, πράγμα καθόλου περίεργο καθώς είχαν δώσει αριθμούς τηλεφώνων ακόμα και σε αθλητές(πρώην υπαλλήλους), στους συγγενείς τους, ΑΚΟΜΑ και σε πρώην σύζυγο στελέχους της Διοίκησης που ΔΕΝ είχε καμία απολύτως σχέση με την ομοσπονδία!

Κατά τα άλλα οι αθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού αναρωτιούνται που πηγαίνουν τα χρήματα τους και γιατί δεν έχουμε καμία οικονομική στήριξη για τους αγώνες ή για υποδομές υπέρ του αθλήματος!
Προφανώς για την έκπτωτη Διοίκηση ήταν πιο σημαντικό να πληρώνονται τηλέφωνα πρώην συζύγων, φίλων κτλ, παρά τα χρήματα αυτά να επενδύονται στον χώρο μας!!!

Αναμένουμε στο επόμενο διάστημα και άλλες αποκαλύψεις ώστε να δούμε ΠΟΣΑ ακόμα χρήματα, έχουν κλέψει από τους αθλητές για να πληρώνουν δικά τους “γούστα” και πολυτέλειες…