Βαρύ πένθος στο χώρο του Ελληνικού dragster, μετά το τραγικό δυστύχημα που συνέβη σήμερα νωρίς το απόγευμα, κατά την διάρκεια των προγραμματισμένων δοκιμαστικών του 1ου πρωταθληματικού αγώνα dragster για το 2021 στην “πίστα” του Αγρινίου, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του οδηγού Γεράσιμου Φιλιππάτου.

Ο γνωστός οδηγός και ιδιοκτήτης του πιο γρήγορου NISSAN GTR στην Ευρώπη, φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, περίπου στα 250μέτρα από την εκκίνηση της διαδρομής και ενώ είχε ήδη αναπτύξει ταχύτητα μεγαλύτερη των 250klm/h! Με δεδομένο ότι δεν υπήρχαν προστατευτικά κιγκλιδώματα για να ανακόψουν την πορεία του, το αποτέλεσμα ήταν το αγωνιστικό GTR να ανατραπεί και να τουμπάρει αμέτρητες φορές, με τον 33χρονο πατέρα 3 παιδιών να βρίσκει τραγικό θάνατο.


Εικόνες, βίντεο καθώς και λεπτομέρειες από το δυστύχημα, έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις τηλεοπτικές ειδήσεις. Αποφασίσαμε συνειδητά να μην αναπαράγουμε αυτές τις εικόνες.

Μαύρες εικόνες έχουν κατακλίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως ένδειξη πένθους για τον Μάκη, όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι. Ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στο χώρο του dragster, με υψηλές διακρίσεις και πολλές συμμετοχές σε αγώνες, ο οποίος ήταν γνωστός στους θεατές για τις επιδόσεις του και αγαπητός στην κοινότητα των αγώνων για τον χαρακτήρα του και την ευγένειά του!

Είναι αμέτρητες οι λέξεις που μπορούμε να γράψουμε αλλά δύσκολο το έργο του να πληκτρολογείς αυτές τις λέξεις για έναν άνθρωπο που γνώριζες προσωπικά…
Είναι αμέτρητα τα ερωτηματικά και πολύ δύσκολο να πιστέψουμε όλοι μας ότι σήμερα ο Μάκης έφυγε έτσι.

Αντίο φίλε…