Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίσατε τους Car Freaks Gr μέσα από την ενασχόλησή μας με τους αγώνες αυτοκινήτων, κυρίως dragster-drift αλλά και άλλες εκδηλώσεις-αγώνες. 2 χρόνια ενεργής παρουσίας στις πίστες και τους χώρους εκδηλώσεων μέσα απ τις οποίες μεταδώσαμε πάνω 13.000 φωτογραφίες και 300 λεπτά βίντεο, τα οποία έφτασαν σε κάθε γωνία του κόσμου, από τα δικά σας προφίλ, μέχρι σελίδες και περιοδικά της Ευρώπης, της Αμερικής και της Μεγάλης Βρετανίας!

Σε αυτά τα 2 χρόνια είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε με διοργανωτές, εταιρείες και αγωνιζόμενους, να βρεθούμε σε συνολικά 23 διοργανώσεις και να δώσουμε σε όλους εσάς στιγμιότυπα αλλά και πλήρη εικόνα του κάθε αγώνα-event, μέσα από τον φακό μας και την δική μας οπτική γωνία!

Εκτός από την τεράστια θέληση και τις αμέτρητες ώρες προσωπικής εργασίας που προσφέραμε σαν ομάδα, καταλυτικό ρόλο στην παρουσίας μας στις πίστες, έπαιξε φυσικά η πολύ σημαντική στήριξη των χορηγών μας, η στήριξη από συνεργάτες και φίλους αλλά πάνω απ’όλα η στήριξη από τους fans και τους ίδιους τους αγωνιζόμενους. Σε όλους εσάς οφείλουμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ και την υπόσχεση ότι με την δική σας στήριξη θα ανεβάσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας σε πρωτόγνωρα επίπεδα για την Ελλάδα!

#ShootTheTarget Project 2018…

Πόσες φορές αναρωτήθηκες γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει η ποιότητα φωτογραφίας, εικόνας και ήχου που βλέπεις στο εξωτερικό, μέσα από τις πίστες? Γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανείς που να κάνει ολοκληρωμένη κάλυψη στους αγώνες από όλες τις απόψεις, ώστε ο κόπος, η προσπάθεια, το θέαμα, οι επιχειρήσεις που στηρίζουν τους αγώνες αλλά και οι αγωνιζόμενοι, να προβάλλονται ισάξια και ποιοτικά? Η απάντηση είναι γνωστή σε όσους ασχολούνται με τον χώρο και είναι μία! Ποτέ κανείς δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το αντικείμενο και ποτέ καμία διοργάνωση στην Ελλάδα δεν ενδιαφέρθηκε να κάνει σωστή και επαγγελματική κάλυψη στους αγώνες της και δεν στήριξε έμπρακτα τους ανθρώπους που προσπάθησαν να το κάνουν (με ελάχιστες εξαιρέσεις).

Για τους παραπάνω λόγους, δημιουργήσαμε το #ShootTheTarget Project 2018! Ένα concept που στόχο έχει να εξασφαλίσει την ανεξάρτητη παρουσία των CarFreaksGr στους αγώνες αυτοκινήτου, αρχίζοντας από τους αγώνες Dragster! Ένα concept που αποκλειστικός σκοπός του είναι να μας δώσει την δυνατότητα να βρεθούμε στις πίστες, με ανανεωμένο εξοπλισμό και να προσφέρουμε φωτογραφίες και βίντεο με ποιότητα ήχου, εικόνας και edit που ποτέ κανείς μέχρι σήμερα δεν πρόσφερε!

Αγωνιζόμενοι, θεατές, χορηγοί και κάθε ενδιαφερόμενος έχει πλέον την δυνατότητα να στηρίξει την δική του ομάδα κάλυψης αγώνων που αποκλειστικό σκοπό της έχει σε συνεργασία με τους αγωνιζόμενους και τους θεατές να προσφέρει το υλικό που όλοι εσείς ζητάτε!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι αγοράσεις το συλλεκτικό T-shirt #ShootTheTarget Drag2018 που μόλις κυκλοφόρησε στην τιμή των 20ευρώ! Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν αποκλειστικά στην κάλυψη των εξόδων που απαιτούνται ώστε να βρεθούμε σε όλο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Dragster! 500 μόνο t-shirt είναι ικανά να μας δώσουν το εισιτήριο για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος Dragster!

 

Αν θέλεις να αποκτήσεις το νέο σου T-shirt με ταχυδρομική αποστολή σε όλη την Ελλάδα κάνε την παραγγελία σου τώρα στο sales@carfreaks.gr γράφοντας τα στοιχεία σου, διεύθυνση αποστολής και μέγεθος και εμείς σου κάνουμε ΔΩΡΟ τα μεταφορικά έξοδα!

Ταχυδρομικές αποστολές γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης!

Κοντά σας και σε συνεργαζόμενα καταστήματα!

Για περισσότερες πληροφορίες,συνεργασίες ή προτάσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο info@carfreaks.gr ή με p.m. στην σελίδα μας στο Fb!

©CarFreaksGr2018