Ένα απίστευτο και όμως αληθινό περιστατικό φαίνεται να συνέβει τις προηγούμενες ημέρες στα Δυτικά προάστια της Αττικής!

Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών από διαφορετικές περιοχές των Δυτικών προαστίων τις τελευταίες ώρες φαίνεται να κυκλοφορεί ένα ύποπτο μαύρο BMW 520 e34 ΧΩΡΙΣ σήματα Μ…
Οι κάτοικοι όπως είναι λογικό έχουν αναστατωθεί και κάποιοι μάλιστα δηλώνουν έντρομοι και φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους!
Συγκεκριμένα μας δήλωσαν…

Κυρ.Κικιτσα απο Περιστερι:
“Ήμουνα στην αυλή και καθάριζα τα χόρτα όταν το είδα… Πέρασε μπροστά από το σπίτι μου! Ήταν ενα μαύρο bmw και δεν είχε ούτε φιμέ, ούτε σήματα Μ ούτε τίποτα… Πέταξα τα χόρτα στον αέρα και έτρεξα κατευθείαν μέσα στο σπίτι!”

Κυρ.Παντελής απο Ζεφύρι:
“Δεν έχω ματαδεί τέτοιο πράγμα εγώ αγόρι μου… Έβγαιναν αυτά τα αμάξια έτσι? Το είδα στον κόμβο και λέω, θα κάνει παντιλίκι τώρα… ΔΕΝ έκανε τίποτα απολύτως. Έκανε τον κύκλο του κόμβου κανονικά και απομακρύνθηκε! Κάλεσα αμέσως την αστυνομία, δεν μπλέκεις με δαύτους…”

Κωστάκης απο Άνω Λιόσια:
“Εμένα μου το έλεγε ο φίλος μου ο Βαλάντης και δεν τον πίστευα μέχρι που το είδα με τα μάτια μου. Ήταν ενα μαύρο e34 με τις ίδιες ζάντες μπρος-πίσω, χωρίς φιμέ, χωρίς εξάτμιση και πίσω έγραφε 520ί… Δεν έχω ξαναδεί εγώ bmw που να μην είναι Μ! Αυτοί οι άνθρωποι είναι ανώμαλοι που το έκαναν αυτό και δεν τους θέλουμε ανάμεσά μας!”

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό τις τελευταίες ώρες με σκοπό να εντοπίσει και να συλλάβει τον ύποπτο οδηγό του bmw, ο οποίος έχει τρομοκρατήσει τους κατοίκους με την παρουσία του!
Φήμες λένε ότι ήταν απλά ακίνδυνοι τουρίστες αλλά η αστυνομία δηλώνει ότι δεν μπορεί να ρισκάρει και είναι αναγκασμένη να περιορίσει τέτοια φαινόμενα προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι πολίτες αυτής της χώρας θα νιώθουν ασφαλείς σε κάθε γειτονιά…

Το παρον αρθρο αποτελει προιον φαντασιας και δημιουργηθηκε για σατυρικο σκοπο…