Βροχή τα προσωπικά ρεκόρ στον τελευταίο αγώνα της Κρήτης για το πρωτάθλημα Dragster 2017, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Τυμπάκι το περασμένο ΣαββατοΚύριακο 7-8 Οκτωβρίου…

Όπως ήταν αναμενόμενο η Proaction είχε προετοιμάσει τους διαδρόμους στο Τυμπάκι για πόλεμο και οι αγωνιζόμενοι που κυριαρχούν στο πρωτάθλημα κατέβηκαν στην Κρήτη με άγριες διαθέσεις, κυνηγώντας την καλύτερη δυνατή βαθμολογία για το πρωτάθλημα στο οποίο απομένει ένας μόνο αγώνας.
 

Το παρόν έδωσαν συμμετοχές που είχαμε καιρό να δούμε στις πίστες όπως το Corsa του Πετρόπουλου το οποίο αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα στην μετάδοση και το ανανεωμένο, πολύ δυνατό Colt του Αφεντουλίδη το οποίο έγραψε 8,4 δείχνοντας ότι έχει αρκετά ακόμη να κατεβάσει, αφού έβγαζε όλη την πίστα με τα 4 σε κάθε πέρασμα!

Να μιλήσουμε για πρόσφυση στο Τυμπάκι είναι πλέον περιττό και κανένας δεν την άφησε ανεκμετάλλευτη… Τα δύο R35, της Feg Lubricants & του Βλάχου, κονταροχτυπήθηκαν γράφοντας 7,8 και φεύγοντας και τα δύο με προσωπικό ρεκόρ αλλά λαβωμένα, το πρώτο με πρόβλημα στην μετάδοση και το δεύτερο με πρόβλημα στον κινητήρα! Το επίσης πολύ δυνατό Escord του Στέλιου Γελαδάκη ήρθε διατεθειμένο να σπάσει το απίστευτο 7,771 που έγραψε στην Θήβα και έφτασε πολύ κοντά το Σάββατο όπου στο τελευταίο πέρασμα έκανε 1,147sec στα 18m, 5 ξερό στα 200m και 7,9 στα 400m με 277 έξοδο, που δείχνει ότι στα τελευταία 200 μέτρα προέκυψε κάποιο πρόβλημα το οποίο του στέρησε και τις κόντρες της Κυριακής!
Στα μπροστινοκίνητα το AX του Ξένου  ανέβηκε για άλλη μια φορά στο βάθρο κατακτώντας την δεύτερη θέση στην index12 και το πολύ δυνατό 106Τurbo του Γιακουμάκη έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ κάνοντας 9,139 με 254km/h έξοδο!

Με πολλά προσωπικά ρεκόρ και ζημιές να διορθώσουν λοιπόν επιστρέφουν οι αγωνιζόμενοι και προετοιμάζονται για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς που θα γίνει στην Θήβα τον Νοέμβριο!

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το φωτογραφικό άλμπουμ.